Lusekam Rustfritt stål

Lusekam Rustfritt stål
Varenr.
100113
Pris
kr 149,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Profesjonell Lusekam i rustfritt stål spesielt utvilket med mikrospor/ riflende mikrokanaler for effektiv fjerning av både luseegg og de minste lus (nymfer) Med nøye kjemming hver dag kan man skånsomt og effektivt bli kvitt lusene siden man også fjerner eggene. 

Denne kammen kan benyttes både alene eller med lusemiddel. For de som ikke vil benytte kjemiske lusemiddel har kokosolje vist seg å være svært effektivt å bekjempe lus. 

En klinisk studie publisert i European Journal of Pediatrics i 2010* sammenlignet forskerne effekten av en lotion basert et legemiddel mot lus og en spray av kokosnøtt- og anisolje. Konklusjonen var at den alternative kokosnøttolje-sprayen var mer effektiv i å kurere luseproblemer enn legemiddelet. Forskerne forklarer effekten av olje ved at oljen legger seg som en tynn film rundt lusa og eggene, og rett og slett kveler disse ved å forhindre oksygentilgang og respirasjon.

Naturlig lusekur med kokosolje:

  1. Skyll først håret med eplesidereddik, og la det tørke uten å vaske det ut. Eddiken løser opp «limet» som fester eggene.
  2. Hell flytende kokosolje i det tørre håret. Gni kokosolje godt inn i håret slik at alt håret dekkes
  3. Ta på en dusjhette og la den være på resten av dagen — kokosoljen bruker noen timer på å kvele lusene
  4. Gre håret grundig med lusekam for å få ut så mange egg og lus som overhodet mulig
  5. Vask så håret med shampoo på vanlig måte
  6. Det anbefales å gjenta behandlingen etter 7-10 dager

Dette blir en kombinert hårkur og lusekur da håret etterlates glansfult og silkemykt. Ved bruk av kokosolje er det heller ingen risiko for at lusene utvikler resistens mot behandlingen.

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19343362