Kjøpsinformasjon og vilkår

Betalingsvilkår:
Alle priser er inklusiv merverdiavgift. Våre tilbud gjelder kun for personer over 18 år, dersom du er yngre enn dette må du ha foresattes underskrift for å bestille. Betalingsfristen er spesifisert på fakturaens forside. Selv om det sikkert ikke gjelder deg er vi forpliktet til å informere om at eventuelle purringer vil få tillagt et purregebyr, for tiden kr 61,-
Ved betaling med kredittkort trekker vi beløpet fra ditt kredittkort når ordren behandles.
Visa_MasterCard.png
 
Frakt:
Frakt kr.69,-  Bestillinger over  kr.300,- er fraktfritt i Norge. For tiden leverer vi dessverre kun til adresser i Norge.
NB! Dette inkl. at varen leveres på ditt nærmeste post/post i butikk. Du vil få beskjed når pakken er klar for henting. 
Only free shipping to Norwegian addresses for orders over NOK 300,- At the moment we only ship to Norwegian addresses. 

Returomkostninger dekkes av kunden. Vi tar ikke i mot oppkravspakker.
 
Leveringstid:
Normal leveringstid er 1-7 virkedager. 
 
Reklamasjon (Retur/bytte):
Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve om-levering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til forbrukerkjøpsloven. 

Bytte og retur er ikke mulig dersom:
  • varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.
  • varen der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake.
  • ved brudd på forseglingen der varer er forseglet.

Angrerett:
Angrerettloven av 21. desember 2000

Personvern:
Naturlig Valg AS er ansvarlig for de personopplysninger du som kunde oppgir til oss. Denne informasjonen blir brukt for å gi deg best mulig service og for å gi deg gode tilbud fra oss. Vi gir ikke opplysninger om deg videre til noen utenfor. Personopplysningene vil kunne benyttes så lenge du er aktiv kunde hos Naturlig Valg. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet. Behandlingsansvarlig hos Naturlig Valg er: Erik, e-post: erik@naturligvalg.no
Du må ikke erstatte profesjonell hjelp ved alvorlig sykdom. Vi tar ikke ansvar for feil bruk av våre produkter, da riktig bruk normalt ikke medfører helsefare. Dersom du har langvarige eller tilbakevendende symptomer, eller er i tvil om du har en alvorlig lidelse eller sykdom, anbefaler vi deg å kontakte din lege.