SanMagnesium 150g

SanMagnesium 150g
Varenr.
100141

Kvantumsrabatt

Loading...

Nye SanMagnesium er et kosttilskudd som inneholder naturlig magnesium fra sjøvann, naturlig vitamin C, bioflavonoider og polyfenoler. Disse er med for å beskytte magnesiumet i sin aktive form på vei fra magesekk og over i blodbanen.  I tillegg inneholder SanMagnesium bor og selen, vitamin B₆ for økt opptak, samt B12 og folat som i samarbeid med vitamin B6 er viktig for flere prosesser ved blodets funksjoner

Hvorfor kan det lønne seg å ta tilskudd av magnesium?

Magnesium er viktig i mange av kroppens enzymer. Faktisk er så mange som 325 enzymer i 750 enzymsystemer er avhengig av magnesium. I tillegg inneholder ikke de naturlige kildene fra mat den mengden magnesium som trengs for å å komme i opptimalområdet.

Hvorfor har vi vitamin C og vitamin B6 i SanMagnesium?

Vitamin C kan bedre opptaket av magnesium. Grunnen til dette er at vitamin C virker som en antioksidant som beskytter ionisert magnesium fra å reagere med andre stoffer i tarmkanalen. Dette fører til at mer magnesium kommer frem til cellene. 

Vitamin B6 er nødvendig for at magnesium skal kunne krysse cellemembranen fra blodbanen til cellene.

Vi har også tilsatt litt bor som er viktig for fornyelse av skjelett og tenner.

Ingredienser:

Marint magnesium (-hydroksid fra sjøvann), oligofruktose, dekstrose, fruktose,inulin, acerola, (Malpigia Punicifolia), sitronjuicepulver, surhetsregulerende middel (eplesyre), antiklumpemiddel (Silisiumdioksid), borsyre, Quadrefolic glukosamin salt (folat), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), søtstoff (stevioglykosider),kaliumjodid, sodiumselenitt, metylkobalamin.

Innhold SanMagnesium